Grunnleggende Om SEO

Hvis du leter etter alt det grunnleggende om søkemotoroptimalisering , pluss noen andre tips som du kanskje ikke har hørt om, er denne artikkelen noe for deg. Dette kan være et forvirrende emne med alle de forskjellige meninger og informasjon som er tilgjengelig, spesielt når mye av det er motstridende.

Å bli med i SEO-fellesskap er en fin måte å lære små innsidstriks i handelen. Si at Google plutselig endrer retningslinjene sine og begynner å behandle HTML-tittelkoder annerledes. Du kan ikke finne ut om dette før nettstedet ditt faller på rangering. Men hvis du er registrert for å motta nyhetsbrev og e-zines fra SEO-fellesskapet, vil du alltid være kjent.

Unngå å bruke AJAX for ditt mest kritiske innhold. Søkemotorer “ser” bare hva som er i nettstedets kode. Hvis et AJAX-anrop henter noe fra serveren, vil det være helt usynlig for søkemotorer. Hvis du må bruke AJAX, er et alternativ å lage en uten frills, AJAX-fri versjon av nettstedet som søkemotorer kan indeksere.

Hvis du prøver å optimalisere søkemotoren, bør hver side på nettstedet inneholde metabeskrivelseskoder. Disse beskrivelseskodene er viktige, ettersom de vises under tittelen på siden din i søkemotorresultatene. Innholdet du bruker på metakoden din, bør være kortfattet og verdifull. Dette bør øke trafikken til nettstedet ditt med minimal innsats.

Selv om du vil søkemotoren optimalisere nettstedet ditt, skriv for leserne først og søkemotorbotene andre. Google, MSN, Yahoo osv. Har nå noen veldig intelligente roboter som søker gjennom internett, men roboter kjøper ikke varer i nettbutikker, registrerer seg for nyhetsbrev eller spørre om tjenestene dine. Mennesker har potensial til å gjøre alle disse tingene, så mens du trenger å inkludere nøkkelord i teksten din for SEO, hold siden lesbar.

For å hjelpe crawlere og edderkopper med å indeksere nettstedet ditt, bør du opprette et områdekart. Et nettstedskart er en liste over alle sidene som utgjør nettstedet ditt. Ved å lage en, vil web-edderkopper være i stand til å oppdage selv de mest uklare og skjulte sidene, samt å motta annen viktig informasjon. Dette vil øke din synlighet på internett.

Når du optimaliserer et nettsted for rangering av søkemotorer, må du sjekke ut hva konkurrentene dine gjør. Følg lenkene på den første siden med resultater for søkeordene du er interessert i å optimalisere for. Kildekoden og innholdet på disse sidene kan fortelle deg mye om hvordan søkemotorer rangerer sider.

Kom til poenget med nøkkelord. De fleste søk er bare to eller tre ord, og hvis søkeordene dine er lengre enn det, kan det være vanskeligere å få øye på dem. Kortere er bedre. Så hvis du kan eliminere unødvendige ord, gjør det! Målet ditt er å bli sett av så mange mennesker du kan, ikke beskrive alt du gjør i søkeordene.

Som nevnt i begynnelsen, er det ganske mye informasjon om søkemotoroptimalisering. Forhåpentligvis vil du finne disse tipsene fordelaktige. Du bør nå finne deg foran spillet hvis du jobber for å bli ekspert eller bare prøver å få litt bakgrunnsinformasjon.